Wordt uw kind doorverwezen naar het ziekenhuis? Dan bent u in het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ) op de juiste plek. Het JKZ is helemaal ingericht op het onderzoeken en behandelen van kinderen. U vindt hier alle kinderzorg onder 1 dak in een vertrouwde omgeving. Voor de eerste afspraak komt u naar de afdeling Kindergeneeskunde. Een van onze kinderartsen onderzoekt uw kind.

Kindergeneeskunde in het Juliana Kinderziekenhuis

De kinderartsen van het JKZ hebben kennis van alle gebieden van de kindergeneeskunde. Daarnaast hebben de meeste kinderartsen ook 1 of meer specialisaties.

De kinderarts is uw vaste aanspreekpunt binnen het JKZ. Als het nodig is, overlegt de kinderarts met een andere specialist. Bij sommige ziekten of een langdurige behandeling neemt deze collega de behandeling over. Zo krijgt uw kind altijd de juiste behandeling.


Wij staan voor u klaar

Kindergeneeskunde in het Juliana Kinderziekenhuis

De kinderarts is uw vaste aanspreekpunt binnen het JKZ. De kinderartsen hebben kennis van alle gebieden van de kindergeneeskunde. De meeste kinderartsen hebben ook 1 of meer specialisaties.

Als het nodig is, overlegt uw kinderarts met een andere specialist. Bij sommige ziekten of een langdurige behandeling neemt deze collega de behandeling over. Zo krijgt uw kind altijd de juiste behandeling.

Binnen de Kindergeneeskunde van het Juliana Kinderziekenhuis zijn de volgende specialisaties aanwezig: