Heeft uw kind een liesbreuk of een navelbreuk? Of zijn de balletjes niet ingedaald? Dan opereren onze kinderchirurgen uw zoon of dochter in het Juliana Kinderziekenhuis. Ook als uw kind naar de Spoedeisende Hulp komt met een botbreuk, brandwond of blindedarmontsteking, staan onze kinderchirurgen voor u klaar.

Wij zijn gespecialiseerd in operaties bij kinderen en werken met speciale kinderanesthesisten. Daarom kunnen we ook veel te vroeg geboren kinderen opereren. En kinderen met complexe afwijkingen, zoals hartafwijkingen.

De beste zorg voor uw kind

Naast het leveren van topzorg voor uw kind, willen wij het voor hem of haar zo prettig mogelijk te maken. Is uw kind bij meerdere artsen onder behandeling? Dan proberen we verschillende onderzoeken of behandelingen te combineren. Denk aan het plaatsen van buisjes in het oor tijdens een liesbreukoperatie. Zo hoeft uw kind maar één keer onder narcose.

In het Juliana Kinderziekenhuis hebben wij veel ervaring met botbreuken en kijkoperaties waarbij kinderen via zo klein mogelijke sneetjes geopereerd worden. Voor heel zeldzame afwijkingen werken wij nauw samen met het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.


Wij staan voor u klaar

Chirurgie bij kinderen in het Juliana Kinderziekenhuis