Life is like a box of chocolates, you never know what you’re gonna get.

Ik heb het geluk gehad om direct vanaf het begin af aan te mogen werken met kinderen en hun ouders/verzorgers. En samen te mogen kijken hoe je tot een volwaardige, leeftijdsadequate voeding komt. Hierbij rekening houdend met allerlei verschillende ziektes, wensen, gewoontes, culturen, afkomsten en leeftijden. Zodat geen van mijn adviezen hetzelfde zijn, maar afgestemd op diegene die voor mij zit.

Mijn droom is dat het beeld van de strenge diëtist met het veroordelende vingertje verdwijnt. Dat we samen kunnen uitzoeken wat jij wil bereiken. En dat we samen zoeken naar op welke manier dat ook goed is voor jouw gezondheid. Er zijn heel veel manieren om gezond te eten. En wat voor de ene persoon gezond is, kan voor een ander weer minder handig zijn.

Doordat het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag staat, heb ik het geluk te mogen werken met mensen van allerlei verschillende afkomsten en culturen. En doordat we geen heel groot ziekenhuis zijn, heb ik makkelijk en regelmatig contact met alle andere disciplines in het ziekenhuis.

S.G. van den Ende

S.G. van den Ende

Kinderdiëtist

  • Algemene kinderdiëtetiek
  • Nazorgpoli neonatologie
  • Allergische en niet allergische voedselovergevoeligheid, zoals koemelkallergie
  • Eetstoornissen
  • IBD