Heeft uw kind een neurologische aandoening, zoals epilepsie, chronische hoofdpijn, tics, en/of chronische vermoeidheid? Of heeft het gedragsproblemen, chronische pijnklachten, ADHD of autisme? Op de Integrative Medicine Kinder (IMKI) polikliniek onderzoeken we hoe we de klachten bij uw kind kunnen verminderen of voorkomen. Als dit niet kan, kijken we hoe uw kind zo goed mogelijk met de klachten kan leren omgaan. We luisteren daarbij heel goed naar wat uw kind en u belangrijk vinden.

Integrative Medicine Kinder (IMKI) polikliniek in het Juliana Kinderziekenhuis

Ieder kind is anders. Op de IMKI polikliniek onderzoekt de kinderneuroloog wat uw kind nodig heeft. Dat kan zorg zijn in het ziekenhuis, maar ook zorg buiten het ziekenhuis. De specialist kijkt daarbij naar verschillende vormen van therapie, waarvan bewezen is dat ze kunnen werken.

Er is veel aandacht voor leefstijlgeneeskunde en de leefomgeving van uw kind. We kijken naar wat uw kind zelf kan en hoe het zelfhelend vermogen aangesproken kan worden. En hoe goed het zich kan aanpassen. De kinderneuroloog is vooral een coach. Zo zorgen we er samen voor dat uw kind goed kan omgaan met de ziekte of aandoening.