Heeft uw kind last van zijn of haar gewrichten? Of vermoedt de huisarts gewrichtsklachten bij uw kind? Dan kunt u in het Juliana Kinderziekenhuis terecht bij het specialisme Kinderreumatologie. Onze specialisten hebben veel ervaring met verschillende soorten reumatische klachten bij kinderen. Zoals jeugdreuma en bindweefselaandoeningen. In sommige gevallen behandelen we ook kinderen met auto-immuunziekten, zoals SLE of periodieke koortssyndromen. Dit doen we dan in samenwerking met een kinderreumatoloog uit een academisch ziekenhuis.

Kinderreumatologie in het Juliana Kinderziekenhuis

Een keer per maand houden de kinderarts en reumatologen een speciaal reumaspreekuur in het Juliana Kinderziekenhuis. Als het nodig is, werken we samen met andere specialisten. Samenwerken doen we ook buiten het ziekenhuis. Zo hebben we nauw contact met de kinderreumatologen uit het LUMC.

Bij een behandeling kijken wij altijd naar de persoonlijke situatie van uw kind. Uiteraard kunnen wij uw kind als het nodig is ook buiten het spreekuur controleren op de polikliniek.

Wij staan voor u klaar