Uw huisarts of behandelaar heeft uw kind doorgestuurd naar een specialist in het Juliana Kinderziekenhuis. Daarom maakt u voor uw zoon of dochter een afspraak voor een polikliniekbezoek. Dit kunt u telefonisch of aan de balie doen.

De meeste afdelingen bevinden zich in het Juliana Kinderziekenhuis. Voor een aantal poliklinieken moet u naar een andere afdeling in het gebouw. In uw patiëntportaal of afsprakenbrief leest u waar uw afspraak is.

Bloedafname alleen op afspraak

Moet uw kind voor de afspraak bloed af laten nemen? Ga naar www.hagaziekenhuis.nl/bloedprikken om een afspraak te maken. U kunt uw kind voorbereiden op de bloedafname met behulp van het fotoboek.  


Download de Hospital Hero app

Wilt u uw kind thuis al kennis laten maken met het Juliana Kinderziekenhuis? Download dan de Hospital Hero app. Kies samen  een dierenvriendje en bekijk de informatie en video’s in de app. Zo bereidt u hem of haar in de vertrouwde omgeving voor op het bezoek. Met de Hospital Hero app kan uw kind in het ziekenhuis op zoek naar dierenvriendjes. Meer uitleg hierover vindt u in de app.

Download de gratis Hospital Hero app in de App Store of Google Play Store.